Hvordan fungerer vi?

Vi behandler klientene våre akkurat som vi ønsker å bli behandlet av andre.

 

Vi passer alltid på å møte opp til hver eneste avtale

skulle dette vise seg å være umulig grunnet eksepsjonelle forhold, gir vi beskjed til klienten om det så snart vi kan og avtaler en ny møtedato som passer for klienten.

 

Hvert oppdrag behandles seriøst

og det er nettopp derfor vi bare påtar oss ett eneste prosjekt og gjennomfører det med 100 % engasjement til alt arbeidet vi ble enige om med klienten er fullført. Den endelige godkjennelsen er signalet til at vi kan starte på neste oppdrag.

 

Vi respekterer tid og penger

100 % engasjement fra hele teamet på ett enkelt byggeprosjekt betyr at vi kan fullføre arbeidet mye raskere enn om vi jobbet på selv kun to prosjekter samtidig.

I praksis fullfører vi oppdrag på halve tiden det tar de fleste andre. Dette innebærer selvfølgelig at penger kan spares.

 

Ingen jobb er umulig

vi er i stand til å utføre praktisk talt ethvert prosjekt. Ingen jobber er for kompliserte, tar for lang tid eller er for dyre for oss. Alle våre ansatte har de beste kvalifikasjoner og bred erfaring, ofte oppnådd ved arbeid i et internasjonalt marked. De har allerede gjennomført flere komplekse prosjekter.

Så hvis du drømmer om noe som andre mener er umulig eller for dyrt, kom til oss. Vi tilbyr det optimale valget. En mulighet er at vi kan importere et dyrt produkt fra et land der det koster mindre.

 

Ingen skjulte utgifter

Hvert byggeprosjekt er en stor innsats, både organisasjonsmessig og økonomisk. Og det er jo ingen som liker ubehagelige overraskelser. Så vi overholder alltid det som er spesifisert i avtalen vi har inngått med klienten. Vi krever ingen omkostninger som ikke er nevnt i den inngåtte avtalen, uansett situasjon.

Facebook
Google+